TRENDE
Müşteri hizmetleri
Bu Sayfayı Sosyal Medya'da Paylaş
  1. Ana Sayfa Ana Sayfa
  2. Blog Blog
  3. Doğal Ahşap Doğal Ahşap

31 Temmuz 2018 Salı
Doğal Ahşap
Doğal Ahşap

Akçaağaç Doğal Ahşap diğer isimleriyle Bergahorn(Alm), Erable(Fr), Sycamore, Sycamore Plane, Great Maple (İng), Dağ akçaağacı (TR); İngiltere, Orta Avrupa,Türkiye ve Batı Kafkasya, diri odun öz odundan farklı değil! Odunu sarımsı beyaz ile kahverengimsi beyaz renkte, taze halde hafif kırmızımsı tonda olup giderek koyulaşır. Lifler düzgün bazen dalgalı veya hareli, ince iğne çizikli, ipek gibi parlak ve çok dekoratiftir.

Akçaağaç açık havada kurutmada renklenme meydana gelebilir. Bu yüzden yüzeysel kurutma önemlidir. Kerestenin dikine istifi tavsiye edilmektedir. Fırında kurutmada ise düşük sıcaklıklar kullanılmalıdır. Akçaağaç hızlı kurutmada beyaz renk korunmakta, yavaş kurutmada ise pembemsi kahverengi bir renk meydana gelmektedir. Buharlamadan kaçınılmalıdır. Çünkü lekeler oluşabilir. Çok az dayanıklıdır. Diri odun böceklere karşı hassastır. Kolay emprenye edilebilir.

Doğal Ahşap dış mekan ürünlerinin üretimini yapmaktayız. Doğal ahşap imalat tesislerimizde akçaağacı işleyerek sayısız tasarımla birbirinden güzel doğal ahşap uygulamaları yapılır. Bu bakımdan akçaağaç doğal ahşap üretimine iyi uyum sağlayan bir üründür.

Akçaağaç, el aletleri ve makinelerle kolay işlenir ve düzgün yüzeyler elde edilebilir. Kesilebilir, soyulabilir, çok iyi çivi ve vida tutar, yapıştırılabilir ve renk verilebilir. Akçaağaç kesme ve soyma kaplama levha olarak özellikle enine dalgalı görünüşlü olan kaplama levhalar mobilya endüstrisinde, parke yapımında, müzik aletlerinde, kemanın alt tablasının yapımında, bobin, makara, fırça sapı, gıda maddesi, ambalaj kapıları imalinde dış mekân ürünlerinde kullanılır.

AS3 Ahşap firması olarak müşterilerimizin isteklerine uygun, kaliteli Akçaağaç Doğal Ahşap üretimi yapmaktayız. Siz de mekânınız için Doğal Ahşap ürünlerinden sipariş vermek isterseniz bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir.

Ayrıca sitemizde olmasa da yaptırmayı düşündüğünüz bir doğal ahşap modeli varsa mutlaka bize ulaşarak modele göre doğal ahşap tasarım ürünü fiyatı isteyebilirsiniz.

AS3 firmamız çeşitli dış mekân ürün seçenekleri ve montaj servisi ile hizmetinizdedir.


Admin 31 Temmuz 2018 SalıOkunma Sayısı (5550)Sayfayı Yazdır

Yeni Yazılar
Çocuk Oyun ParkıÇocuk Oyun Parkı03 Ağu 2018 Cuma

Çocuk oyun parkı sektöründe kalite ve sağlamlıkta öncü firmayız. Çocuk parkı üretimimiz Avrupa Birliği standartlarına uygun olarak yapmaktayız.

Ahşap Kulübe ÇeşitleriAhşap Kulübe Çeşitleri01 Ağu 2018 Çarşamba

Ahşap ev fiyatları 2017 , ahşap kulübe maliyeti , ahşap kulübe fiyatları , bahçe kulübe modelleri , 80 m2 ahşap ev fiyatları ve ahşap ev modelleri

Kış BahçesiKış Bahçesi31 Tem 2018 Salı

Kış Bahçesi ; kış bahçesi m2 fiyatları , teras kış bahçesi modelleri , kış bahçesi fiyatları , ahşap kış bahçesi uygulamaları..