TRENDE
Müşteri hizmetleri
Bu Sayfayı Sosyal Medya'da Paylaş
  1. Ana Sayfa Ana Sayfa
  2. Blog Blog
  3. Ahşap Kulübe Çeşitleri Ahşap Kulübe Çeşitleri

01 Ağustos 2018 Çarşamba
Ahşap Kulübe Çeşitleri
Ahşap Kulübe Çeşitleri

Ahşap Kulübe Çeşitleri denildiği zaman ilk akla gelen küçük ahşap kulübelerdir. Kullanım alanı oldukça yaygındır. Küçük bir dağ evi olarak, güvenlik kulübesi, kedi kulübeleri gibi çok çeşitli alanlarda kullanılabilen ahşap kulübe çeşitleri genellikle tek odalı almaktadır.

Kulübeler küçük ve pratik çözümler sunmaktadır. Kısıtlı bir alana sahip ancak doğal bir yaşam ortamı isteyen insanlar küçük alanlarını değerlendirerek ahşap kulübeleri tercih etmektedirler. Modern görüntüsü ve işlevselliği ile doğa ile iç içe olmanızı sağlayacak kulübeleri sizin ihtiyaçlarınız doğrultusunda model ve tasarım geliştirmeleri yapmaktadır.

Kulübelerin İmalatı

Ahşap kulübelerde kısıtlı alanlarınızı değerlendirerek doğayı yaşayabilirsiniz. Kulübelerinizin uzun ömürlü ve dayanıklı olabilmesi için imalatında kullanılacak ağaçların türüne, rengine, boyasına ve daha birçok özelliğine dikkat etmeniz gerekmektedir. Kulübe çeşitleri imalatında kullanılan ağaçların, yapının sağlam olması ile uzun yıllar kullanılabilmesi doğru orantılıdır. Uygun ağaç kullanılmadan imalatı gerçekleştirilen kulübeler kısa zamanda çürüme ve küflenme yaparak hasar alabilir.

İç tararım ve dış cephe yalıtım çalışmaları tam olarak yapılan kulübelerinizi yaz-kış fark etmeksizin konforlu bir şekilde kullanabilirsiniz. Kulübe çeşitleri imalatında genel kabul görmüş ölçülerin yanı sıra sizin alanlarınıza uygun seçeneklerde sunulabilmektedir. Sizin belirlediğiniz ölçülerde hazırlanan ahşap kulübelerin imalatını ve kurulumunu gerçekleştirerek kullanıma hazır bir şekilde sizlere sunmaktayız.

Kulübe Çeşitleri / Modelleri

Ahşap kulübe çeşitleri çok amaçlı farklı kullanım alanları mevcuttur. Okul, iş merkezi gibi çeşitli alanlarda binanın ön kısmında güvenlik görevlisi veya bekçinin konaklamasını sağlamak için bekçi kulübesi ya da güvenlik kulübesi olarak kullanılabilmektedir. Kulübe çeşitleri olarak dilerseniz kulis, soyunma kabini veya hamam sauna gibi alanlar için de kullanıma uygundur.

Üretimini yaptığımız kulübelerimizi kullanacağınız alanlara göre ölçülendirerek, içi mekan değişikliklerini rahatlıkla yapabilirsiniz. Kulübe çeşitleri işlevselliğinin yanı sıra estetik açıdan da göz alıcı tasarımlara sahiptir. Bulunduğu ortama ferahlık katan kulübeler, insanlara rahatlatıcı bir etki yaratmaktadır. Bulunduğu alana sıcak bir hava katan modelleri dilediğiniz ortamda kolaylıkla inşa ettirebilirsiniz.

AS3 ahşap kulübelerimizin çeşitleri arasından seçeceğiniz esnek ve işlevselliği ile sizin hayallerinizi gerçeğe dönüştürüyoruz. Ahşap Kulübeler özel tasarımlar geliştirerek kişiye özel çözümler üretmekteyiz. Kulübe imalatı ve modelleri ile ilgili sormak istediklerinizi bizimle iletişime geçerek paylaşabilirsiniz.


Admin 01 Ağustos 2018 ÇarşambaOkunma Sayısı (13323)Sayfayı Yazdır

Yeni Yazılar
Çocuk Oyun ParkıÇocuk Oyun Parkı03 Ağu 2018 Cuma

Çocuk oyun parkı sektöründe kalite ve sağlamlıkta öncü firmayız. Çocuk parkı üretimimiz Avrupa Birliği standartlarına uygun olarak yapmaktayız.

Doğal AhşapDoğal Ahşap31 Tem 2018 Salı

Doğal Ahşap ; doğal ahşap masa tablası , doğal ahşap masa fiyatları , doğal ahşap ürünler , doğal ahşap kereste ve doğal ahşap sehpa modelleri

Kış BahçesiKış Bahçesi31 Tem 2018 Salı

Kış Bahçesi ; kış bahçesi m2 fiyatları , teras kış bahçesi modelleri , kış bahçesi fiyatları , ahşap kış bahçesi uygulamaları..