TRENDE
Müşteri hizmetleri
Bu Sayfayı Sosyal Medya'da Paylaş
  1. Ana Sayfa Ana Sayfa
  2. Blog Blog
  3. Kış Bahçesi Kış Bahçesi

31 Temmuz 2018 Salı
Kış Bahçesi
Kış Bahçesi

Kış Bahçesi, yapılara ait bahçelerde yapılmış olan kameriye veya veranda ürünlerinin cephelerinde farklı cam sistemlerinin uygulanması ile oluşturulan, hem kışın hem de yazın vakit geçirmek amacıyla yapılan mimari tasarımdır.

Kış Bahçesi ürünü, çatısı kapalı ve sıvı izolasyonlu aynı zamanda cepheleri ısı izolasyonuna uygun olarak farklı cam sistemleri ile kapatılmış olan yapıları temsil etmektedir. Bina veya yapılara bağlı olabileceği gibi bağımsız olarak tek başına da yükselebilmektedir.

Kış bahçesi ürünlerimiz genellikle ithal çam ağaçlarından imal edilmektedir. İsteğe göre özel Afrika ağaçlarından da (sapelli, ıroko, vb.) yapılmaktadır.

Fırınlanmış olarak nem oranının %12-16 arasında tercih ettiğimiz ithal çam ağacı, kahverengi ve yeşil emprenye edilerek ağacın mantar ve böcek istilasına karşı uzun yıllar koruyucu görev görmesi sağlanır. Ayrıca en iyi ahşap dış cephe boyalarıyla da istenilen renkte boyanıp ahşabın UV ışınlarından ve olumsuz hava koşullarından uzun yıllar korunması sağlanır.

Kış bahçesi ürünlerimiz istenilen ebatlarda özel proje ve tasarım çalışması yapılarak, müşterilerimizin beklenti ve isteklerine en uygun koşullarda sunulmaktadır.

Kış bahçesi malzemelerimiz, müşterilerimizin istekleri doğrultusunda tasarımlarına uygun olarak atölyede hazırlanır. Yerinde montajı yapıldıktan sonra son rötuş boyası yapılır.

Kış bahçesi ürünlerimizin cepheleri isteğe göre katlanır cam sistemleri, ahşap duvar panelleri ile kombine edilmiş katlanır cam sistemleri ya da ahşap doğrama pencere sistemleri ile kapatılabilmektedir.

Kış bahçesi ürünlerimizin çatı özellikleri; isteğe göre merteklerin altına ya da üstüne ahşap lambri çakılmaktadır. Lambri üzerine üst kalite seviyesindeki markalardan 2 mm veya yapının durumuna göre 3 mm kalınlığındaki membran, ısıtılarak yapıştırılması suretiyle çatı kaplanarak su izolasyonu yapılmaktadır.

Membran kaplaması yapıldıktan sonra isteğe göre istenilen renkte şıngıl ya da kiremit döşenmektedir. Özel olarak istenmesi durumunda çatıda ısı izolasyonu oluşturmak maksadıyla; lambri üzerine OSB, strafor veya cam yünü gibi malzemeler ayrı ayrı ya da birlikte kullanılarak da çatı oluşturulabilir.

Kış bahçesi ürünleri, ister evinizin ister villanızın isterseniz işyerinizin bahçesine kurulumu yapılabilir. Bu bahçelerinin zemin montajı ister beton üzerine isterseniz toprağa kazık çakma yöntemiyle zemini ahşap olarak yapılabilmektedir. Bu tarz bahçelerinin de isteğinize göre beton üzerine zemin ahşap kaplanabilmektedir.

Kış bahçesi ürünlerimizi tarafımızdan sunulan aksesuarlar ile kombine ederek de tercih edebilirsiniz.


Admin 31 Temmuz 2018 SalıOkunma Sayısı (4174)Sayfayı Yazdır

Yeni Yazılar
Çocuk Oyun ParkıÇocuk Oyun Parkı03 Ağu 2018 Cuma

Çocuk oyun parkı sektöründe kalite ve sağlamlıkta öncü firmayız. Çocuk parkı üretimimiz Avrupa Birliği standartlarına uygun olarak yapmaktayız.

Ahşap Kulübe ÇeşitleriAhşap Kulübe Çeşitleri01 Ağu 2018 Çarşamba

Ahşap ev fiyatları 2017 , ahşap kulübe maliyeti , ahşap kulübe fiyatları , bahçe kulübe modelleri , 80 m2 ahşap ev fiyatları ve ahşap ev modelleri

Doğal AhşapDoğal Ahşap31 Tem 2018 Salı

Doğal Ahşap ; doğal ahşap masa tablası , doğal ahşap masa fiyatları , doğal ahşap ürünler , doğal ahşap kereste ve doğal ahşap sehpa modelleri