TRENDE
Müşteri hizmetleri
Bu Sayfayı Sosyal Medya'da Paylaş
  1. Ana Sayfa Ana Sayfa
  2. Blog Blog
  3. Çocuk Oyun Parkı Çocuk Oyun Parkı

03 Ağustos 2018 Cuma
Çocuk Oyun Parkı
Çocuk Oyun Parkı

Çocuk oyun grupları sektöründe kalite ve sağlamlıkta öncü firmayız. Çocuk parkı üretimimiz Avrupa Birliği standartlarına uygun olarak dünya çapında binlerce montaj çalışmaları yapmaktayız. Türkiye genelinde İstanbul, Ankara, İzmir başta olmak üzere çocuk oyun parkı kullanımı en fazla bulunan şehirlerdir.

Park üretimi çok ciddi bir iştir, dikkatli ve planlı şekilde yapılmalıdır. Kaliteli çocuk parkı üretmek için kaliteli ham madde ile kaliteli işçilik gereklidir. Ahşap park oyuncakları, çocuklar için en sağlıklı, doğal oynama alanlarıdır. Dış mekan çocuk parkları hava koşullarına tamamen dayanıklıdır. Her mevsimde kullanılabilir.

Yeni ürün seçeneklerimizden olan ahşap oyun evleri, ağaçların üzerine ya da zemine kurulabilir. Çocukların içerisinde güvenle oynayabileceği yapılardır. Çocuk parkları fiziksel gelişim ile sosyallik adına çocuklarımızın gelişimi için önemlidir. Çocuk park oyuncakları, geleneksel ürünler olarak salıncak, tahterevalli ve kaydırak oyun grubu olarak 3 e ayrılır. Ayrıca yeni neslin çok beğendiği Kay kay parkı üretimimizde mevcuttur.

Çocuk parkı genellikle mahalle aralarında, villalar, siteler, oteller ile piknik alanlarında sıklıkla tercih edilmektedir. Park malzemeleri üretim sırasında montaj çalışmaları özenle hazırlanmaktadır. Plastik oyun parkı düşük kalite hammaddesi ve kısa ömürlü malzeme ile üretildiğinden daha ucuz olsa da daha kullanışsızdır. Kısa süre içerisinde tamir gerektirebilir. Kaliteli ahşap oyun parkları uzun süre kullanım ve tekrar tekrar ürün değiştirmek zorun kalmamanızı sağlar.

Fonksiyonel ve kaliteli parklar uzun süre kullanımları açısından daha avantajlıdır. Çocuk parkı oyuncakları her ülkede, her şehirde ve hemen hemen her mahallede bulunur. Park ekipmanları satan firmalar sorumluluk bilincinin farkında olmalı, yaptıkları işin ciddiyetini bilmelidirler.

AS3 ahşap oyun grupları için çok sayıda tasarım modellerimiz bulunmaktadır. Yeni ürünlerimiz arasından zevkinize uygun en iyi seçimi yapabilirsiniz.

AS3 Ahşap oyun parkı ürünlerimizi yurtdışına ihracatını yaparak ülke ekonomimize katkıda bulunmanın gururunu yaşamaktayız. Bize herhangi bir yolla ulaşmanız durumunda oyun parkı modelleri ile fiyatları için çalışanlarımız size yardımcı olacaktır.


Admin 03 Ağustos 2018 CumaOkunma Sayısı (6234)Sayfayı Yazdır

Yeni Yazılar
Ahşap Kulübe ÇeşitleriAhşap Kulübe Çeşitleri01 Ağu 2018 Çarşamba

Ahşap ev fiyatları 2017 , ahşap kulübe maliyeti , ahşap kulübe fiyatları , bahçe kulübe modelleri , 80 m2 ahşap ev fiyatları ve ahşap ev modelleri

Doğal AhşapDoğal Ahşap31 Tem 2018 Salı

Doğal Ahşap ; doğal ahşap masa tablası , doğal ahşap masa fiyatları , doğal ahşap ürünler , doğal ahşap kereste ve doğal ahşap sehpa modelleri

Kış BahçesiKış Bahçesi31 Tem 2018 Salı

Kış Bahçesi ; kış bahçesi m2 fiyatları , teras kış bahçesi modelleri , kış bahçesi fiyatları , ahşap kış bahçesi uygulamaları..